Oslohvit 142

Grått har lenge vært en populær farge å bruke innendørs. En grå farge stjeler farge fra andre ting og kan derfor være både varm, kald, grumsete eller ren. Fargen er blant annet assosiert med stein, asfalt, grått vær, trist, tåke, gammelt treverk, nedslitt støl, nøytral, tordenskyer og aske. Grått kan brukes i alle rom – men husk å tilføre farge, enten på interiør eller en fondvegg!

Frøya Oslohvit 142 er en grå farge som er en nyanse mørkere enn 148 Klassisk hvit. Disse passer godt sammen og ligger i samme skala. Oslohvit 142 er en ren klar gråfarge. I nordvendte rom kan den fort bli for kald og opplevelsen av fargen kan gå mot det blå, i noen tilfeller mot lilla. Bruker du Klassisk hvit 148 som hvit på lister etc., er Oslohvit 142 lekker på veggen. Bruker du mørkere farger som Antrasitt 130 på en fondvegg, kan fargen virke hvit og gjøre seg godt på andre vegger i rommet.

Kan passe i alle rom, på gulv, lister, dører, tak, vinduer og vegg. Ha gjerne innslag av andre farger i rommet, og da også nyanser i grått.