2 strøk på 1 dag? Velg Hybrid!

Skal du male huset og ønsker lange vedlikeholdsintervaller og hurtig tørketid? Da bør du lese videre om vår Tjæralin Hybrid.
Tjæralin Hybrid er høyteknologisk og selvrensende. Dette gjør at du sitter igjen med et hus som ser glansfullt og rent ut lengre! Den har også hele 16 års garanti på farge og glans! 

Rask - 2 strøk på 1 dag!

Ønsker du å gjøre deg raskt ferdig med malejobben? Tjæralin Hybrid er overmalbar etter 2 til 4 timer, noe som gjør at du enkelt kan ta 2 strøk på en dag.

Høyteknologisk, dekkende, vannfortynnbar og selvrensende. Malingen lager en sterk malingsfilm som gir en svært effektiv beskyttelse mot svertesopp og alger. Dette betyr at skitt og smuss har vanskelig for å feste seg, som igjen gjør at vedlikeholdsintervallene blir lengre og du sitter igjen med et hus som ser glansfullt og rent ut lengre!

Hvorfor velge en hybridmaling?

Det finnes mange ulike typer maling, og Tjæralin hjelper deg å finne den rette til ditt bruk. Nå skal vi snakke om hybrid-maling og hva du bør tenke før du velger en hybrid med olje og vann.

Med Tjæralin Hybrid-maling får du ikke bare en vakker overflate, men også en overflate som tåler påkjenningen fra vær og vind. I Norden har vi mye vær; snø, regn, kulde og sol er alle faktorer som påvirker husveggen. Ved å kombinere det beste fra oljebasert maling, som holdbarhet og slitestyrke, med fordelene fra vannbasert maling, som hurtig tørketid og smidig utflyt, får du et produkt som er perfekt for huset og hytta! 

En hybrid-maling gir lange vedlikeholdsintervaller, sammen med langvarig beskyttelse mot vær, UV-stråler og andre ytre påvirkninger. Med Tjæralin Hybrid kan du være trygg på at hjemmet ditt er godt beskyttet i lang tid fremover. Takket være den unike sammensetningen er Tjæralin Hybrid enkel å påføre, noe som gjør malejobben til en lek. Med ekstrem god dekkevne og jevn konsistens sikrer den en problemfri påføring og et flott resultat hver gang. En hybridmaling er godt egnet enten du har ny eller gammel trefasade. Har du nytt treverk, må du grunne først, gjerne med Tjæralin Dekkende. Deretter blir resultatet best med 2 fyldige strøk, slik at filmen på malingen gir god beskyttelse.  

Vi bryr oss om miljøet, og det gjenspeiles i vår Hybrid-maling. Den er laget med vannbaserte komponenter og lavt VOC-innhold, noe som gjør den til et mer miljøvennlig valg for deg og din familie! 

Vi gir deg hele 16 års garanti på farge og glans på vår Tjæralin Hybrid! Grunnen til at vi kan gjøre dette er at vår hybrid lager en sterk malingsfilm som gir en
svært effektiv beskyttelse mot svertesopp og alger. Dette gjør at malingen har en meget god evne til å beholde farge og glans over lang tid. Derfor kan du være sikker på at farge og glans holder lenge med Tjæralin Hybrid. 

Gjør unna malejobben raskt og effektivt
- velg Tjæralin Hybrid!

Del posten:

Relaterte saker: