Gjør terrassen klar til sommer og sol!

Finn den perfekte malingen for å fornye og beskytte ditt uterom. Utforsk vårt utvalg og få tips til et perfekt uteområde.
Finn den perfekte malingen for å fornye og beskytte ditt uterom. Utforsk vårt utvalg og få tips til et perfekt uteområde.
Terrassen er kanskje det stedet man har savnet mest gjennom en lang og mørk vinter. Når våren kommer er det ofte der vi begynner først. Vi gir deg tips og råd og viser deg hvordan du enkelt beiser terrassegulvet og får et flott resultat.

Kvalitetsprodukter fra Tjæralin

Ta vare på terrassen med kvalitetsprodukter fra Tjæralin som er spesialutviklet for norsk klima. Finn din nærmeste Tjæralin-forhandler her og kjøp produktene så du er klar for sommer og terrassekos.

Slik beiser du terrassen

I videoen kan du se hvordan du behandler din terrasse med vår oljebaserte terrassebeis. 

Tjæralin Oljebasert Terrassebeis er et alkydoljebasert transparent produkt for behandling av impregnerte terrassegulv, hagemøbler etc. Oljebasert Terrassebeis motvirker gråning og oppsprekking av treverket. Beisen inneholder midler mot svertesopp og alger. Tjæralin Oljebasert Terrassebeis har god inntrengning og gir en vannavvisende overflate.

Våre terrasseprodukter

Det finnes mange typer behandling av terrasser, og Tjæralin hjelper deg å finne den rette til ditt bruk.

Tjæralin Oljebasert Terrassebeis er et alkydoljebasert transparent produkt for behandling av impregnerte terrassegulv, hagemøbler etc. Oljebasert Terrassebeis motvirker gråning og oppsprekking av treverket. Beisen inneholder midler mot svertesopp og alger.

Tjæralin Oljebasert Terrassebeis har god inntrengning og gir en vannavvisende overflate.

Tjæralin Treolje inneholder lite løsemidler og har et svært høyt oljeinnhold i tillegg til tretjære, linolje og sopphindrende middel. Dette gir en homogen overflate, samtidig som den bevarer treverket. Tjæralin Treolje motvirker gråning og oppsprekking av treverket. Den skal trekke inn i treverket og beskytte i dybden. Det er en treolje som skal etterlate seg et matt utseende. Det er svært viktig at overskytende olje tørkes vekk etter at den har trukket inn.

Tjæralin Terrassebeis er en alkydbasert vanntynnet spesialbeis for impregnert treverk. Den inneholder sopphindrende middel, gir en bestandig overflate og bevarer treverket. Terrassebeisen motvirker gråning og oppsprekking av treverket, og etterlater en farget, naturlig, matt overflate.

Slik behandler du terrassen - trinn for trinn

Vi gir deg tips og råd til hvordan du får et flott resultat.

Husk på terrassevasken

Terrassen er ofte utsatt for smuss, støv og andre forurensninger som kan samle seg på overflaten over tid. Å vaske terrassen grundig fjerner dette, noe som sikrer at beisen påføres en ren overflate uten urenheter.

Tjæralin Terrasserens er et drøyt og effektivt vaskemiddel som er utviklet for terrasser, trapper og utemøbler. Vi anbefaler en årlig vask av terrassen med Tjæralin Terrasserens før påføring av våre terrasseprodukter. Den brukes ufortynnet og er svært enkel i bruk. Spray på og spyl av.
Før behandling

Nytt impregnert treverk bør vente 1-2 måneder før behandling. Saltutslag på impregnert materiale må rengjøres grundig ved bruk av en børste, og må vaskes godt med vann. Treverket skal være rent og tørt før behandling med et av våre terrasseprodukter.

På tidligere behandlet eller slitt terrasse må gammel olje og beis fjernes med Tjæralin Terrasserens før du påfører ny. Det er veldig viktig at treverket er rent og tørt før påføring av et av våre terrasseprodukter. Dette tar minimum 1 til 2 dager.

  1. Fukt underlaget godt. Påfør Tjæralin Terrasserens. La produktet virker ca. 15 min. Viktig: ikke la det tørke.
  2. Bruk en børste for å fjerne tøffe flekker og saltutslag.
  3. Skyll grundig med vann.
  4. La treverket tørke godt før behandling. Hvis gulvlistene er tette, er det fortsatt fuktig.
  5. Sjekk at det ikke er fare for regn første døgn etter påføring. Beisen må være tørr før den utsettes for fukt.
  6. Når du bruker Tjæralin Terrassebeis og Treolje: Påfør terrasseproduktet til treverket er mettet, helt ut i bordets lengderetning. Tørk til slutt overskuddet vekk.

Gjør terrassen klar til sommeren!

Det lønner seg å velge Tjæralin.
Del posten:

Relaterte saker: